Superfly
Wat gebeurt er in de pauzes van een band?

Een band speelt op een avond in de regel drie of vier sets, terwijl de avond misschien veel langer duurt. Als de band na een flinke set spelen even pauzeert, is het jammer als de sfeer meteen inzakt. Het liefst wil iedereen natuurlijk gewoon doorfeesten.

Je kunt in de pauze zelf voor muziek zorgen, of ons iets laten meenemen. Het nadeel daarvan, is dat je van tevoren moet bepalen wat er gedraaid wordt en daardoor niet weet hoe de sfeer zal zijn.

Een betere oplossing is een DJ. Deze kan naadloos inspelen op de muziekbehoefte op dat moment, korte stukjes van nummers draaien en de boel naadloos in elkaar over laten lopen, zodat je publiek geen enkel moment stil hoeft te staan. Bijna iedereen heeft wel een vriend, collega, neef of bekende die weet wat jullie leuk vinden en graag plaatjes draait.

Superfly heeft veel positieve ervaringen met DJ’s in verschillende genres en kan verschillende aanbevelingen doen voor dé DJ voor jullie feest. Indien gewenst kunnen wij ook alleen voor de DJ apparatuur zorgen, zodat een bekende van jullie zo kan beginnen om de voeten op de vloer te houden.

Heeft u vragen die u niet beantwoord vindt onder onze ‘tips‘, neem dan contact met ons op.

Copyright A.Heinkens